Wat doet ShakeTheCounter?

ShakeTheCounter maakt het eenvoudig om meer te halen uit ticketverkoop

ShakeTheCounter werkt samen met meer dan 200 bedrijven uit de vrijetijdsindustrie. Dit zijn onder andere theaters, bioscopen, pretparken, dierentuinen, concerten, musea, wellness en diverse soorten festivals op het gebied van film, theater, muziek en culinair.

Dit aanbod vertalen wij door naar partijen met een groot of specifiek bereik. Dit kunnen retailers zijn, financiële instellingen of andere bedrijven die veel contact onderhouden met hun klanten. In goed overleg met deze promotiekanalen stellen we speciale campagnes met veel zorg samen zodat de evenementen op een goede en effectieve manier onder de aandacht worden gebracht.

ShakeTheCounter beschikt over een eigen ticketingplatform en biedt tickets voor allerlei evenementen zoals pretparken, dierentuinen, sport, theater, musical, musea, festivals, beurzen, concerten, actief en nog veel meer. Dit kan een los kaartje zijn of een volledig samengestelde dag zoals een citytrip of een wellness arrangement.

Waarom ShakeTheCounter?

Voordelen voor aanbieders

Voordelen voor promotiekanalen

Ons Team

Ons team bestaat uit mensen met jarenlange ervaring in de ticket- & evenementenbranche, in retail, in marketing en in techniek.